Belgische Herder Club Nederland - Logo

Stoppende bestuursleden

Beste Leden,

 
Helaas heeft afgelopen week onze voorzitter Pauline Stern Hanf te kennen gegeven per direct te willen stoppen als bestuurslid van onze vereniging. We betreuren haar vertrek ten zeerste. Pauline is behalve mede grondlegger van de BHCN ook de drijvende kracht geweest achter de fungames tijdens de jonge honden dag, de ontwerpster van de vele logo's en ze schreef vele artikelen met betrekking tot de gezondheid. Haar laatste inspanningen hebben geresulteerd in het opleiden en het afnemen van examens voor nieuwe keurmeesters van ons ras. Een tijdrovend traject wat succesvol is afgerond.
Vanuit ons een diepe buiging als teken van respect en dankbaarheid voor wat je voor de vereniging hebt gedaan. We wensen Pauline  alle geluk, wijsheid en gezondheid toe voor de toekomst. Hopelijk kunnen we voor raad en daad altijd bij je terecht. Till we meet again....
 
Pamela Runderkamp ook bedankt voor je inzet, helaas is je verblijf als bestuurslid niet zo lang geweest maar desalniettemin niet minder bedankt daarvoor. Ook voor jou een gemeend dank je wel en ook voor jou alle goeds en gezondheid. Tot Ziens.
 
Namens het bestuur BHCN

Afdrukken E-mailadres